En slapp söndag, men mysig!

Jag gick upp vid 8 för att vara barnvkat. 8 på en söndag!!! Så nu är jag så sjukt trött! Aja sen mötte jag upp André i alla fall och vi drog hem till mig och såg på film och sen kom Linda också. Sen gick vi upp till nockeby och åt en pizza på nockeby..
Nu är jag hemma och ska sätta på mig massa med kläder för det är så j*vla kallt!!!
puss



Papi!

ååh har jag inte en liten söt pappa tll far? Han kom hem nu med en påsse godis utan anledning.. Men pappa varför får jag godis bara såhär? frågade jag.
Nä men jag bara kände för att att ge något sött till min lilla sockertopp!

Haha det kanske inte är så dumt med föräldrar ibland.. ;)
Men nu ska jag in i duschen och sen sätta på någon bra film, tips?
puss!

       

NEW

Snart är det dags för ny design och jag behöver lite förslag.. så om ni har något sådär i baktanken så komentera!
puuss

Söndag

Jaha då har en skolvecka gått då, och imorgon börjar en ny... Den här helgen skulle jag egentligen åkt till landet med min familj men lyckades övertalla dom om att få stanna hemme och sova hos ebba vilket jag fick i sista minuten..
Just nu är jag hemma hos becca och vi tänker gå och hyra någon typisk bra kärleks film och äta massa godis! mumi!!!
puss på er

2 dagar kvar!!

Heej alla gullungar! Nu är det bara två dagar kvar till skolan och jag kan redan börja känna ångesten.... Fast det är ju klar att det är kul och träffa alla efter sommaren.
I fredags var jag hemma hos Alice på kräftskiva, verkligen super kul och lyckat! Vi åt massa kräftor och tog oss ett nattdopp i hennes pool vid midnatt. Och igår var vi hemma hos Sara och myste lite på hennes verandra ch drack te och lyssnade på härlig musik.
Nu ska jag gå ner och äta lite frukost... ja det blir väl lite sisodär med tiderna när man har sommarlov..
Puss



Försenat inlägg...

Sovit gott? Det har jag i alla fall gjort. Nu har jag precis gjort en super god frukost till Olivia som fortfarande ligger och sover... snark hör man ända bort till köket..? men jaja jag får väl upp henne snart!
Vädret var ju inget vidare idag heller, men vi ska faktiskt till alvik nu och spela tennis med Alle och Max! fan va spö dom kommer få. Girl power!!!!!!
puss

Fika på alberts!

Nu har jag precis kommit hem från en härlig dag inne i stan med Olivia, Max och Alle. Eller ja inte precis jag har ätit middag också som jag och olivia lagade till hela famlijen.. Men inne i stan åt vi på ett jätte mysigt café som hette café Alberts.. mums va gott det var, rekomenderar stort!
Puss på er!




safari!!!!

Hej snyggingar! Hur mås det? Jag har det i alla fall underbart! Solen lyser och jag och olivia badar i hennes pool. nigår var jag och olivba ute på safari på hennes åker.. eller ja vi hadfe picknick som spårde ut heheh... men så kan det gå.. det var kul iaf!



på safarin!

puuss

RSS 2.0