första advent!

snart är det äntligen jul! ååh vad jag längtar!!! nu är jag hemma hos amelia och lyssnar på julmusik. vi var först ett tag på ålstens marknaden och sen åkte vi hem några hos amelia och tittade på film. när jag kommer hem ska och mamma ta fram alla julsaker. mysmys!
puss

stan med kusinen

kom precis hem till becca efter att ha varit inne i stan med min kusin. hittade två par blusar och ett par jeans. det var så sjukt mycket folk inne i stan men jag tror det är lönehelg så det är väl därför..
vad ska ni göra ikväll? jag har inga planer än men det dyker väl upp något antar jag..
puss

onsdag

idag kan man i alla fall säga att det är snöstorm! just nu är jag hos linda och myser med tända ljus framför tv. alice och amelia kom förbi med godis och peparkakor! gud jag kommer rulla hem för att vi äter så mycket... hehe

puss


Hej på mongos!

Såhäär kul kan man ha det på en helt vanlig TISdAG!
Kramar o pussar från FJÅÅÅÅRTIS och GINGER!!

novell..

vi har haft en novell tävling i skolan. men ska skriva en novell så tävlar man i hela skolan.. tävlingen har redan varit men man behövde inte vara med om man inte hade skrivit klart den och idag på svenskan sa han att han skulle dela ut dom imorgon men grejen är att min är inte ens klart, typ inte ens halvvägs!!! lite ångest faktiskt.. är det någon som har något förslag på vad jag ska skriva om???
puss

snöööööstorm!

heeej på er! är ni också igensnöade? haha okej det kanske inte snöar så mycket nu... nu ska jag plugga massa och kanske baka något gott och dricker lite te. mums! sen blir det väl paradise hotel ikväll också!
puss

Du vet att jag älskar dig!

Becci!

sitter hemma hos becca på en lördag som vanligt!(sov här) ska snart äta köttbullar och makaroner och titta på scooby doo!!!! haha favofilmen på G!
klockan fyra ska jag hem till farmor för att vi ska titta på bio och äta sushi! haha min gulliga farmor har ingt typ fem gånger och frågat om jag verkligen vill..
vad händer ikväll?
puss

kallt!

nu har jag ätit pizza med ebba och andre och jag var tvungen att gå från nockeby till högland för att linda har mitt jävla access! nu är jag i alla fall hemma hos amelia och värmer mig lite. imorgon har vi ingen skola för vi fick kompensation för våran klassresa som blev fördröj för att det blåste för mycket!
puss

Tjohooo!!

Ligger uppe o kollar på 90210!! Sjukt bra! :P heheh
Har inte gjort så mkt idag utan bara chillat.. typ de! :P Hare braa!! Pussar Beccaaa!!! <3
Jag är blondinen till höger på bilden! För dem som inte sett mig! hehe
Annie min älskling!!

hahahahah!!!

hahaha skulle lägga upp ett video klipp men det blev något helt annat.. jag råkade lägga ut beccas spel lista från hennes iphone.. aja här är klippet i alla fall..
ljudet hänger inte riktigt med

tisdag

första dagen efter höstlovet började idag.. hände inget speciellt förut att jag blev igensnöad när jag skulle gå hem och kom på att jag inte hade någon nyckel så jag fick gå hem till becca och värma mig en stund..
idag ska jag eller jag måste åka ner till gymmet för har inte varit där på ett tag nu. sen ska jag göra alla jävla läxor som jag har fått och sen vid halv 8 ska jag mysa i sängen och se på paradise hotel!
puss

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

svar på frågestunden

vad gillar du mest att äta? jag älskar att äta sushi och vegitariskt. fast mest sushi.. vad heter din närmaste tjejkompis för stunden? oj det var en svår fråga! jag vet inte riktigt.. jag har många otroligt fina vänner just nu! vem spenderar du mest tid me? den här veckan måste det nog ha varit becca... haha skit måste nog ha gått upp några kilo nu tyvärr, eller vad säger du becci? hur går det med killarna? har du någon du tycker om ? just nu lever jag singel livet och jag har ingen just nu som jag har liute extra känslor för. eller jo kanske lite.. roligast kompis? ën som alltid får mig att skratta är nog min katti! haha ååh hon får mig alltid att le eller att skratta när man mest behöver det! Favoritgodis? mitt favo godis är zoo, ni vet dom röda aporna, mums! Favoritefterätt? jag gillar nog dom flesta men glass gå alltid hem. Favoritaffär? jag älskar top shops kläder1 även om jag inte har så många kläder som kommer därifrån så är det nog fortfarande min favoritaffär. bästa filmen ? bästa film jag sett är svårt att säga, det finns å många! men en klassiker är nog titanic.
bästa kompisen ? har så många att det skulle ta alldeles för lång tid att skriva. bästa minnet ? dom bästa minnena kommer från min konfirmation som jag aldrig kommer att glömma! favorit plagget ? jeans tror jag, eller klänning. vad vill du bli när du blir stor ? jag vill bli ganska många saker. jag vill bli pilot, starta eget företag, bli fotograf och dagisfröken. Hur många killar har du haft? som ett förhållande eller haff? jag har haft två stora förhållande på högstadiet och "haffen" vet jagf inte.. Gillar du någon just nu? inte mer som en kompis nu i alla fall. Är du oskuld? Om nej , med vem ?? ja, jag är fortfarande oskuld. vilka bloggar läser du ? lite olika från dag till dag. ibland kompisar, kezas och sen kissies mest för kul skull..  har någon av dina kompisar blogg ? ja, katarina har en, hedvig, hanna och alice, (dom jag vet.) Vilken kille i bromma känner du att du kan lita mest på när det gäller att prata (privat)? jag känner två jätte fina killar jag jag verkligen har jätte fin kontakt med. dom ´kan jag verkligen prata med och lita på. Vilken är killen du har varit mest olyckligt kär i? jag har aldrig varit olycklig kär i någon men jag har varit mindre kär i någon som jag var mer i en annan. vad gillar du att göra på din fritid? jag gillar att vara med mina kompisar, fika inne i stan, träna. något du alltid velat göra ? jag har alltid velat flyga! typ att slippa gå överallt eller att flyga över molnen, hoppa ut ur sitt fönster och ta en en lite kvällstur..  eller kanske att leka med tiden, spola fram- och tillbaka eller att stanna den. gud va skönt att bara stanna tiden och sova lite extra på måndag morgonen! Varför finns din blogg fortfarande? varför den finns? för att jag gillar att blogga. jag vet att jag inte är den bästa på att uppdatera men jag försöker så fort jag hinner. vad kommer din bild som finns på headern ifrån? den bilden är tagen i thailand förra året. mysigaste du vet? ligga under täcket en vinter natt och se på film. gillar du någon nu ? ( kär) inte för tillfället. vad gör du en lördagkväll? en lördagkväll är jag ute med kompisar och festar, ser på film eller myser hemma.


Frågestund!

folk har frågat om en frågestund så nu tänkte jag att jag skulle ha en.. fråga vad ni vill så ska jag försöka svara på det mesta.
puss!


stan med min lilla kusin!

nu har jag varit i stan med min lilla sörta kusin! hittade lite smycken och två skjortor till oscar min lille bror. tur för han att han har en snäll storasyster!

ikväll ska jag nog bara vara hemma och mysa med min ksuin.. kanske titta på film, vet ni någon bra? och juste! jag ska fixa min world class kort idag! äntligen..
puss

måndag!

nu är det måndag och jag är hemma hos becca.. myser och äter massa godis, gott!!! vaknade redan vid halv 10 idag så du åkte jag hem till becca direkt och åt frukost här. vi funderar på att åka in till stan men tror inte att någon orkar.. hahah lata tjejer! (som vanligt!) haha nejdå.. puss på dig becci!
puuuss

RSS 2.0