isen!

kom precis hem från en promenad på isen men Alice, Becca, Douglas, Lukas och Victor. riktigt mysigt fast jävligt kallt! hade också med min mosters hund som är här över helgen!
vad har ni gjort idag?
puss



grooovt!

såhär ser det ut idag....


skadad!!!!!!

japp såhär går det när man är stressad och ska raka benen....



god morgon!

God morgon alla fina! ligger fortfarande i sängen och orkar verkligen inte gå upp! snart ska jag äta frukost med min moster som har kommit över helgen, ååh jag älskar när honär här för vi skrattar alltid så jävla mycket.. haha!
ikväll ska jag på tjejmiddag hos katarina men under dagen vet jag inte vad jag ska hitta på... stan kanske?
vad ska ni göra idag?
puss


väska..?

letar runt lite med mamma på nätet för att hitta några snygga väskor.. dom här har vi hittat hittils, vad tycks?

Product Picture

vilken är snyggast??

glass på G!

japp nu ska jag plugga men innan jag kom hem så åkte jag, katarina och linda till ålstensgatan och köpte lite "plugg fika" haha ja jag köpte en ben and jerry´s och en vitamin well defence som jag har nu när jag pluggar.. hatar att plugga!!!! men men om nu sitter högt får man fan ta och prestera lite bättre tycker jag! jo förresten jag hde utvecklingssamtal idag och det gick jätte bra! var dock klockan 8 på morgonen och började först vid halv 10 så det var lite segt men annars var det typ kul att ha utvecklingssamtal för en gångskull.. haha
nu väntar det jag har väntat mest på, matte! jippe.......
puss

            
                                                                   



fika!

hej på er alla! har precis bakat och ska nu plugga lite... gud jag fattarb inte att det kan komma så stora plugg vågor hela tiden..? upp och ner går det. idag var vi och åkte skridskor med skolan och det var faktiskt ganska kul den här gången. har gjort stora framsteg sa min gympalärare! haha
aja nu väntar plugget..
puss




jag snart kanske... fast kanske ändå inte... haha

söndag

hej på er alla! snart ska jag in till stan med annie och amelia kanske. jag ska försköka hitta en ny väska för det gjorde jag inte igår. hitta dock två trjöjor och ett par byxor som var på rea..
sen efter stan hade jag tänkt och träna lite och sen blir det nog plugg tyvärr. tar med mig kameran in till stan så jag kan fota lite.
puss!

god morgon!

god morgon alla fina! becca sov hos mig inatt och vi vaknade av att min lillebror kom in i mitt rum och sa att det var lilla sjöjungfrun på tv.. haha gullig han är! så vi tittade lite på tv och sen gick vi ner och åt frukost.
och resterande av den här morgonen har jag spelat rat on a scooter!!! fyfan va kul det är!
snart ska vi in till stan, becca ska klippa sig och jag ska hitta något fint till mamma som fyller år på onsdag.
hörs sen.
puss


BECCZOOOOR

hemma hos becca ( som vanligt) och ska ha en fest för två. hennes pappa kommer hem vid tolv så mycket kan hända.. hahaha
vad ska ni göra ikväll?
PUSS

växer man aldrig upp?

haha inte jag i alla fall, haha. tittar på barnpogram för tillfället.
puss


orkar inte!

ibland fattar jag inte hur jag lyckas..? jag gick hem till becca efter skolan och var jätte nöjd för att jag inte hade glömt något i skåpet och hade koll på alla läxor i allt och så! men när jag kommer hem sen från becca så märker jag att jag har glömt nycklarna hos becca, matteboken i skåpet och min almenacka plus att jag har gjort fel läxa... hur lyckas man ibland.
skönt i alla fall att bara gå en lektion imorgon! vi börjar vid halv 10 och slutar 1 timme senare! jippiiiiii!
nu ska jag äta lite och sen åka till östra ( uppet hus)
puss


vilken upplösning....

solsidan!!!!!!!!!!!!!!!

nu är jag spikad framför tv för nu är det SOOOOOOOLSIDAN!


blond!

tittade tillbaka på lite bilder där jag har blont hår. vill verkligen ha tillbaka det nu! vissa tycker att brunt passar mig bäst och visst jag kanske passar bättre i det än vad jag trodde men jag saknar fortfarande mitt blonda hår. ska nog färga tillbaka det till våren/sommaren. fast jag kan fortfarnde inte bestämma mig vad jag tycker jag passar bäst i.. vilket tycker ni?
ska äta middag nu.
puss


dålig uppdatering, jag vet...

heej på er! hur har eran helg varit?? önskar att det fortfarande var lov fast det bara ha gått en vecka i skolan. idag var jag och såg på bio med några fina vänner, vi såg "meet the fockers". den var ganska bra faktikst, inte den bästa dock..
på måndag är det skolan igen och jag längar såååå mycket!!! NOOOOOOOOOOOOOT. vi har utvecklingssamtal den här veckan så slutar 12 nästan varje dag så det är ganska lungt ändå.
aja nu ska jag pallra mig hem från tilda. sov gott
puss


MIN FINA KATZOR!

Ett inlägg till min fina vän som alltid ger mig ett brett leende på läpparna!





?

Vad händer. är det så här ett jul-lov ska vara? det ända jag har gjort under två dagars tid nu är att bara gå runt hemma utan att göra ett piss! nu börjar jag bli väldigt rastlös.
det sönar jätte mycket ute så man vill inte gå ut. jag orkar inte åka ner till alvik och träna. butikerna i stan är stängt. plus att jag tror att min lilla kusin vill att jag ska vara hemma med henne men hon sitter och ser på en film. hjäääääääälp mig!!!!!

ollibolli!

nu är olivia här och vi är hemma hos becca med amelia, victor och axel!!!
Sjjuuukt härliga människor! Älskar dem så mycket. 

söndag

hemma hos alice och hjälper henna att städa lite sen nyår. någon som vill bidra med lite cash till hennes altan? haha den håller på att gå av på mitten..
ska träna snart med sara. ska träna bort all julmat nu kanske..
puss.

lugn kväll?

jag tror jag håller på en lugn kväll idag, inget annat verkar ju hända plus att jag är fett trött *host...
hur mår ni idag?
ikväll har vi gäster som är här nu så jag kanske ändå måste vara hemma.
trevlig kväll,
puss

....

god morgon alla.. ja eller snarare god kväll. sitter och äter frukost med becca som består av svenska lantchips och nudlar, fett gott! igår eller snarare idag så gick jag och la mig vid 7 och väcktes av axel och becca vid 12 redan.. jag är dööööd! hehe orkar inte riktigt skriva nu, hörs sen.
puss

2011

herregud nu är det redan 2011!!! japp ett nytt liv och nya löften. har ni några bra? är hos becca nu och ska äta lite och sen krypa ner tills säng. sov gott!
lev det nya året väl!

RSS 2.0