Plugg...

Nu sitter jag här och försöker plugga mn det gå inge bra alls! det regnar ute och jag är inne på facebook istället... Jag har franska förhör muntligt imrogn som jag inte ens har bröjat med och massa teknik uppgifter som ska in och sist men absolut inte minst världens största svenska uppgift som är jätte svår... Allt det här klart på en vecka!(?)..
Sen snart så ska jag iväg på tennis också... Men jag har lovat mig själv att jag ska plugga sen ikväll. Annars kan jag ju plugga i natt med tanke på att jag har sovmorgon till typ 10/11 imorgon!!! wohooo
puss!

2010-05-23

Söndag... Gud va jag hatar söndagar. Det är skola imorgon och jag har jätte mycket att göra! Nu har jag precis vaknat upp hemma hos Becca som för tillfället ligger och sover, plutte.
puss

Lördag 19.

Det är ännu en lördag kväll och är lika taggad som vanligt! I torsdags så kom Olivia hem till mig och vi var barnvakter till mina små gullungar till klockan halv 2 på natten! guud va jag var död i skolan nästa dag... Men nu har jag sovit ut och mår super! Ikväll ska jag sova hemma hos Becca och ha myspys! Sen så hippas jag att vi ska vara ute med tanke på vädret som är så fint! Jag Sara Becca Amelia Annie och Emma var hemma hos Emma och solade och myste nu på eftermiddagen efter jag har kommit hem för jag lämnade Olivia T-centralen...
Men nu ska jag äta.. vi ses kanske sen.
Puss
(lägger upp bilder sen, det vill inte funka..)

Lördag kväll

Hej alla söta! Nu är jag hemma hos några familjekompisar och äta en god middag och sen ska jag nog gå ut och träffa mina nära och kära.. Det är ju så himla fint väder ute så vi sitter säkert och myser på en äng någonstans.
Men nu sak jag äta,
Puss på er!

Stan!

Idag så har jag varit inne i stan med Emma, Sara och Sofie. Vi åt på ett jätte på ett jätte mysigt café som hette något på h, kommer inte ihåg vad det hette, hehe..
Jag köpte iaf ett par shorts och en fin klänning, prefekt till sommaren och till veckan. Jag hörde nämligen att det skulle vara lika varmt idag hela nästa veckan! Sommaren är redan här, wohoo! Jag har dessutom räknat ut att det bara är runt 18 skoldagar kvar nu! Fy fan va jag längtar!
Nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen, ska nämligen på middag igen.
Puss




Hanna

Igår så var jag hemma på en jätte mysig tjejmiddag hemma hos Hanna. Jag kom hem från landet runt 5 tiden och då gick jag hem till Ebba för att göra oss i ordning och sen gick vi tillsammans till Hanna. Hemma hos Hanna åt vi pizza ut med massa kuddar och filtar på hennes balkong, super duper mys!!! Sen så gick vi hem till en kille som heter Oscar Stanley vilket var ganska trevligt. Vid 1 tiden så åkte jag och Ebba hem till henne och myste framför tv.
Puss




Onsdag

Hej alla fina läsare! Den här korta skolveckan har varit ganska bra trots att vi har haft gympa uppvärmning, matte prov och englska presentation. Idag ska jag och Annie åka tíll landet, så super mys! Men vi kommer hem redan på fredag igen.
Vad ska ni göra på kristihimmels färd?
Puss!





Kväll..

Den här kvällen har varit super mys! Först var vi hemma hos en trevlig vän! Och nu så sitter jag och myser med Anna, hon från valborg. vi ska snart titta på film, äta massa godis och mysaaaa! Några bra filmtips?
Kommer lägga upp lite bilder från veckan snart, men nu ska vi välja film!
PUSS


Middag!

Hej alla söta!
Ikväll ska jag äta middag hemma hos gulliga Molly. Hela 15 år blir bruden! Så just nu är jag hemma hos henne och hjälper henne att laga mat och fixa innan alla andra kommer.
Senare ikväll har jag faktiskt inga planer... Vad ska ni göra?
Vi ses,
Puss!

Hata internätet!

Nu har mitt internät laggat i snart två dagar och det är ett under att jag kan blogga nu! Igår så var inte dagen så där jätte speciell förutom att vi såg på film i skolan till tio över fem! Så himmla segt! Sen kom underbara Sara hem till mig och åt middag.. Sen pluggade jag lite, gick ut med hunden, och ja typ det.
Puss


Citat, sol och pizza!

I söndags så var jag ju hemma hos Annie och hade jätte mysigt! Jagish, Lindish, Amelish och Anniesh hoppade studsmatta, solade, fotade och åt pizza, mums! Och efter en stund så kom Sofie också förbi och då dansade Annie och Amelia till "i'm a barbie girl" hahaha fy fan va grymma dom var!
puss!


Valborg!

God morgon alla! Har helgen varit bra? Min har iaf varit sådär... Det var ju valborg i fredags som var väldigt lyckad på kvällen. Vi var hos Annie och det var super trevligt! Min underbaraste barndomsvän, Anna kom till mig och sov över. MYS!
Sen igår åt jag sushi med Amelia, Linda, Ebba, Lukas och Victor och efter ett tag kom Alice och Emma också. Efter det så gick vi hem till Alice och kollade på världens läskigaste skräckfilm... Fy f*n va äcklig den var! Den handlade om typ demoner som hemsökte ett hus och förföljde en tjej som sen i slutet blev helt stör... Hehe jag såg typ halva för jag blundade så mycket! När filmen var slut så drog alla ut men då gick jag hem för jag mådde så dåligt.. Hade ju varit vaken sen 8 i fredags morse..
Men nu är jag på väg hem till Annie för att mysa!
Puss

Anna


Bilder från veckan...





RSS 2.0