gott nytt ååååår! (snart)


nu blir det fest!

jaaaa äntligen nyår! fyfan va kul! är precis klar nu och ska hem till becca och äta middag. ska även sova där i natt också, myyys! 
tack för det gammla året, här kommer det nya!!! (hahah säger man ens så??)
puuuuss


min klänning!

nyår!

ja nu är det inte långt kvar tills den mest troligtvis roligaste dagen på länge kommer, imorgon är der nyår! wihoo
jag är super taggad! ska ni göra något kul?
puss



planer som planer...

idag skulle man ha hunnit med massa saker men det känns som man inte kommer någonstans..

saker som ska göras idag:

* hjälpa mamma att städa lite för vi får gäster ikväll
* fixa en nyårsklänning
* gymma
* sy en trasig tröja
* packa upp min packning från olivia
* köpa en julklapp till oliva

och hur lång hatr jag kommit? jo jag har hunnit äta frukost. streeeeess!
puss

klippning!

kom precis hem från oliva och becca på mig i alvik och så åkte vi hem till mig. klockan sex ska jag klippa mig på ålsten vilken lär behövas..
hörs sen.
puss


tårar!

hade gärnar gett er en bild men ni hade nog blivit skräckslgna för att jag och oliva har sett på titanic och gråtit floder.. eller aja jag har gråtit floder.. hehe..
tågresan gick bra och jag och oliva myste lite i eklistuna. nu sitter vi och dricker te och ska snart sova.. ses imorgon..
puuuuss


hej då!

ses om en eller två dagar och då tar jag med blondinen upp!
puss


måndag

god morgon alla! snart ska jag kliva upp ur sängen för att mitt går vid 1 oh jag ska in och byta lite julklappar också. fick ni något fint i julklapp?
jag tänkte ta med min stora kamera och ta lite fina bilder med tanke på att min webbcam kanske inte var så bra.. haha, bättre än inget ju. (lägger upp en bild när jag har lite kläder på mig..)

puss på er!


god kväll!

nu ska jag sova... ska upp vid 9 imorgon för ska åka till olivia! ååh det kändes som år sen.. kanske bloggar på tåget eller innan jag åker..
sov gott, puss


filmkväll

heej på er alla! nu sitter jag med molly i min källare och vi ska snart se på film. och för er som vill veta så bloggar jag med min nya dator!!!!!!!! så nu jävlar blir det av att blogga!!!



GOD JUL!

GOD JUL PÅ ER! HA EN UNDERBAR JULAFTON NU!
ÖNSKAR:


Julklappar!

har varit inne i stan opck köpt nästan alla julklappar nu, äntligen! har några kvar till mina vänner bara.. sov hos katta i natt och myste med annie, katta och sofie. vi såg på film och åt massa julbak, myyyys!
nu är jag hos jag hemma hos alice med sara också. vi gör inte så mycket speciellt men snart ska jag hem och baka pepparkakshus. kan visa mitt mästerverk sen, haha..
hörs sen, puuuuuss

Mys hos Kattzor!

sex and the city på G hos katti!

Dagens tabbe!

jag var på väg hem till linda en liten stund innan jag och linda skulle hem till katta och titta på sex and the city. så skulle jag skoja lite med linda men det slutade med att jag halkade till och satte min fot i e snödriva som inte hade något slut, så jag for ner med hela benet och låg som en hel handikappad kärring! hahah men det var bara den ena grejen för sen när jag hade lyckats komma upp ur hålet så började linda skratta hel hysteriskt och när jag tittade bak så såg jag att hela mina byxor hade spruckit från rumpan ända ner till knät.. herregud det var så jävla sjukt!!!

Snart jul!

Snart är det jul och jag har fortfarnde inte köpt några julklappar... panik!!!! men jag ska faktiskt in med lillebror nu på tisdag och köpa några stycken. sen på onsdag ska jag och sara mys fika lite och jag ska passa på att klippa mig så då kanske jag hinner köpa några också.
min önskelista är fortfarnde inte klar än för jag kommer typ inte på något speciellt jag vill ha.. men jag har ju önskat lite saker som alltid är bra att ha som smycken, kläder och pengar. önksar ni er något speciellt?
är i skolan nu så ska börja jobba nu,
puss


il fait froid!

Gud vad det är kallt ute nu! jag och sara skulle träna och man frös ju nästan ihjäl innan man kom till gymmet! innan jag åkte och tränade var jag hos becca en stund och myste lite med henne, har inte varit med henne på ett tag känns det som, lite tråkigt! fick några bitmärken från henns hund på köpet också...
puss på er!


Lördag

Hemma och myser i min säng, är sjukt trött. idag har jag, katarina och annie varit inne i vällingby för att vi inte våga åka in till stan.. haha. skulle köpa julklappar men min mamma hade satt in mina penagar på fel konto.. mm lite segt så nu får jag åka in imorgon istället.
som ni ser kanske jag har fått en ny header som jag gillar jätte mycket! det är gulliga sara som har hjälp mig. något mer kanske kommer vi får se..
efter middagen ska jag hem till becca och sen ska vi troligtvis ut. hörs då.
puss

skola!

japp nu har jag franska i datasalen men jag har andra saker för mig som ni kanske ser... franska är det värsta jag vet och jag kommer aldrig höja mig från G typ.... fuck french.
efter skolan ska jag fika med sara, ska försöka ta massa fina bilder som jag lägegr upp sen..
puss


inte den bästa bilden kanske men ni fattar vad jag menar..

p-ussis

hemma hos katta och ska se på mean girls! myyyyyyys på G!
puss

Hej igen!

haha ja då kanske det är dags för mig att börja blogga igen. och nej jag kommer inte lägga ner min blogg pga några dumma komentarer. jag skriver när och hur jag vill och jag ber inte dig/er att läsa om ni inte vill.

den här veckan har jag varit ganska förskyld men är nu äntligen på bättringsväg! hoppas bara att jag kan gå ut till helgen.. hur mår ni nu i vinterkölden?
nytt inlägg kommer snart!

puuuss


träna?

ja nu skulle jag egentligen ha tränat men när jag kom hem till becca blev det typ bara att det inte blev av... nej men vi kanske ska ta en kvällspromis istället. sen efter måste jag verkligen plugga för nu har vi fått sjukt mycket plugg. kanske den här läxbobem kommer innan lovet kommer..
men nu är det paradise så vi hörs någon annan gång... hehe
puuss

hej på duktig tjej!

idag är den en sån dag där allt är bra! jag har gjort alla läxor, slutade skolan vid 11, ska ha läxhjälp vid 5, ska på yoga ikväll och sen är det paradise! nu är jag hemma hos Andrééééé och vi ska baka!!!! mumsfillibaba!
som ni ser så kan jag inte blogga först förren två veckor för att vi inte har något jävla internet. pappa märkte inte att vårat förra bredband hade gått så nu när vi beställde ett nytt så tar det två veckor innan det kommer. samma sak med våran hemtelefon.

Lördag!!

Igår va nog den sjukaste kvällen på länge... men ändå ganska skoj! Förutom att vår älskade Annie inte var me.
Kvinnan drog till sin konfa kompis Olivia igår kväll och ska mysa där över helgen!
Alice och Becca hänger här hemma hos Alice o myser vi med!
Ikväll får vi se vad vi kan hitta på, hoppas på ngt skooooj!!
kraaaaam

RSS 2.0