söndag

ja nu när jag är hemma så ska jag duscha och fixa mig lite.. hoppas att det händer något ikväll för är grymt taggad.. eller att träffa mina fina vänner i alla fall.
puss på er!


hittade en super fin bild på ebba som sara har taggit..

Hemma..

inte  för att jag har bloggat sådär vidare bra den här veckan men jag har dels inte kunnat för har ju varit på landet.. men nu är jag hemma!!! äntligen. men det har ju varit lite mys på landet med.. jag har sovit mycket, bastat, och plockat svamp med farmor i skogen.. haha hittade massa med svamp faktiskt.


bild, en ö på landet med olivia i sommras

VUXEN!

Gud!!!! kan man hata sina föräldrar mer???!!! jag vill stanna hemma för att mina förä'ldrar ska bort till landet över helgen. jag vill ju såklart inte följa med! överbekyddande som min pappa framförallt är så blev det ju ett nej eftersom dom tycker att det är så långt bort.
några bra förslag hur jag ska övertala dom?

puss


hälsovecka! eller..?

Jag och becca har sagt att vi ska ha hälsovecka.. aa om det nu blir så.. vi har i alla fall sagt att vi ska tränna så mcyket så möjligt, äta bra, inte några onyttigheter, sova mycket, ja må bra helt enkelt. det höll ganska bra tycke jag typ tills idag. hehe aa idag har jag inte ätit så hälsosamt, sovit mycket eller tränat. men vadå jag har några dagar kvar till veckan är slut så någon dag får man vila, eller?
puss


Slut körd!

nu har jag och becca varit och tränat på world clas från fyra fram tills nu.. gud jag har helt död! ett stort tecken på att jag ska gå dit oftare!!!
imorgon har jag nationellt prov i so och det ska handla om politik så jag har ingen aning hur jag ska klara mig.. kan verkligen inget om politik..!
nu ska jag äta i alla fall.. super hungrig!
puss



EBBA

Min underbara vän ebba har den mest underbara sångröst man kan tänka sig! lyssna och njut!



puss

LÖRDAG!

igår kom jag hem vid halv tolv och låg i sängen till halv 1.. vi var hemma hos linda och åt tjejmiddag! myspys..
nu är jag hemma hos becci och äter pizza och mandariner. GOTT! alice leker med minna och cattin kommer med blonda kommentarer! haha !
och juste! sara ska hjälpa mig med sidan så det här är inte den nya designen..
puss!

Ny design!

Japp nu har jag varit så high tech att jag har fixat en ny header och bakgrundsbild! okej den är inte helt klar än men hann inte allt igår och nu hinner jag inte heller för ska vara barnvakt.. som alltid. lägger in bilder sen.. lovar!
 puss

Frukost!

God morgon alla! idag har vi sovmorgon till halv 10 men jobbit nog var jag tvungen att gå upp klockan halv 7 redan.. jag skulle ta blodprov.. min STÖRSTA fobi verkligen! usch jag hatar hatar hatar att sticka in nålar i mig..
Japp men nu sitter jag och äter frukost och ett digestive kex, mums!! men borde kasnke gå upp för att klä på mig snart..
puss!


2010-10-18

känns som jag skirvetr samma sak hela tiden och inte uppdaterar så mycket längre.. borde jag läga ner? 

aja idag har jag inte gjort så mycket.. skolan, gympa, gått ut med mimmi.. dom här mörka höstdagra går mig på nerverna! ååh jag vil verkligen tillbaka till thailand!
puss

19.

hemma hos becca nu och ätit lasagne, gott! leker lite med hennes söta minna också! ååh älskar valpar! ska ut snart. kanske ses!
puss

trött..

Gud va trött jag är.. jag har inte sovit dåligt så vad är det då??.. mamma tror att jag har fått järn brist för att jag äter så lite kött så jag ska kolla mig nu i veckan för att se vad det är.
ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. hoppas det händer något roligt i alla fall! om ett tag ska jag hem till becca för att göra iordning mig för kvällen. ( lägger ut bidler då)
men nu ska jag duscha och lite så...
PUUSS

Svart?

jag färgade ju håret för några veckor sen till ganska brunt. igår skulle jag färga det lite mörkare men läste fel på bruksanvisningen så det blev alldeles för mörk! så mörk att det är typ svart på visa ställen.. visar en bild ikväll. nu ska jag sova lite..
puss

Måndagar som måndagar..

Japp nu är det måndag.. skolan var som vanligt och kommer väl vara så resten av vecka också tror jag.. eller hoppas inte för orkar inte att samma jävla saker händer hela tiden.. nu ska jag ut och äta med becca linda och alice och slår vad om att det kommer bli pizza även fast vi säger att vi ska vara nyttiga.. aja pizza är goott!
nu måste jag gå så jag hinner hem till paradise hotel som är ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!
puussar

Paradise hotel!!

Ikväll är det paradise hotel!!! det missar iaf inte jag kan jag säga! men först ska jag äta med becca, linda och alice tror jag. någon som hänkar?
PUSS
Paradise Hotel

tiiiiiiilda är bääääääääst


Queen!

Idag har jag varit inne i stan med min familj och sett musikalen Queen, we will rock you! fett bra faktiskt!!! sen åt vi på gondolen, ni vet där vi katarinahissen vid slussen typ.. fick nästan lite höjdskräck, det är ju så jävla högt upp!
nu är jag iaf hemma hos becca med några och myser. ska se på film tror jag!! ska nog gå hem snart för måste gå upp ganska tidigt imorgonbitti för att gratta min lillebror som fyller tonåring!! STORT
PUSS

RSS 2.0