Frisk!

Ja nu är jag helt frisk! Pappa och jag åkte till doktorn igår för att jag hostar så mycket så att mamma och pappa trodde att jag hade fått lunginflammation... Men som doktorn sa så var jag helt frisk. Men jag fick lite medicin på köpet som ska minska min hostan vilket är bra. 
Imorgon i skolan så har vi en sån där tema dag, man ska klä ut sig till ett påsk tema och våran klass valde hönshus när jag var borta. Hur fan ska man klä ut sig till en höna? Jag var ju inställd på att vara en påsk-kärring. Men jaja nu blir det ändring på det så jag får väl hitta på något annat.
Just nu så ligger jag i sängen efter att precis har duschat för jag har nämligen varit på min ridning. Jag red en super häst, Musse, gullig och snäll precis som jag vill ha det!  Men nu ska jag snart göra mig iordning för kvällen. Såg ni föresten att Sara har fixat till min blogg lite? Ååh vad fint det blev! <3

Puss!


2010-03-29

Snart är det ny månad och då är det april! Nu känns det äntligen som sommaren verkligen är på väg. Jag har redan börjat shoppa massa sommar kläder som jag ska ha till sommaren, men en sak jag måste skriva upp på inköpslistan är navelpiercing! Iofs så får jag ju inte byta på ett tag men det är ju alltid bra att vara förbered.

Det som händer i livet just nu är inte mycket för jag har fortfarande sjuk... Jag har suttit hemma sen i onsdags och verkligen inte gjort någonting! Men idag är första dagen jag inte har någon feber så jag antar att det går åt rätt håll. Men en sak som jag vet att jag måste göra är att jag måste plugga till vårat engelska prov vi har nu på onsdag, men jag vet inte hur det ska gå eftersom jag har missat massa engelska när jag har vari sjuk. Men jag frågar väll mina kära vänner.
(förlåt för dålig uppdatering men hade ingen lust när jag kände mig så dålig)

Puss!


Fredag...

Nu är det fredag och världens bästa dag på veckan! Men på den här dagen är jag sjuk!!! 39 graders feber och riv hosta, kan det bli bättre? Så jag antar att jag får sitta hemma med familjen ikväll och titta på Let's dance, ja det är ju final så något kan jag glädja mig åt. Mamma har dessutom gjort hemlagad pizza och det är jätte gott! (synd bara att jag inte kan känna smaken för jag är så förkyld...) plus att jag sen ska äta dom jordgubbar som pappa har köpt till mig. Säsongens första faktiskt. Ha en trevlig kväll ni som är friska och festa åt mig!
Puss


EARTH HOUR

Glöm nu inte att det är earth hour på lördag! Den 27 mars 2010 klockan 20.30 smäller det. Nu när jag är sjuk och bara är hemma och hostar så kollade jag upp lite vad det var och såg att det världens största klimatmanifestation. Genom att enkel släcka ljuset under en timme visar man sitt stöd för klimatet. Så släck nu på lördad så bidrar vi med ett bättre klimat!


                                         

2010-03-25

Ååh jag är fortfarande hemma med feber och hosta! I morse så hade jag 38 grader men nu precis när jag tog tempen så hade jag bara 37.6 och det är väll knappt någon feber? Så jag antar att jag är på bättringsvägen. Men snart kommer farmor hit och ska hjälpa oss att laga lite lunch för att alla barn är sjuka nu. Och sen ska jag äta våfflor också eftersom det är våffeldagen! Men nu ringer det på dörren och det är säkert Lotta för hon skulle komma förbi med några filmer som jag skulle få låna av henne.
Puss!

 


Alvedon...

Nu har jag knarkat så mycket Alvedon och bafucin att jag är helt nerdrågad! Men det är ju en poäng med det och det är ju att jag blir frisk! Just nu känner jag mig redan bättre. Så nu blir det nog ändå utgång till helgen! Fast jag ska bara ut på fredag för sen på lördagen ska jag ner till min underbara vän Olivia! Super kul! Men först ska jag möta upp henne på t-centralen för hon kommer nämligen komma med tåget för hon bor i Strägnäs. Nästan vid Eskilstuna ungefär. Och sen ska vi shoppa lite och efter det så följer jag med henne ner och festar loss där istället. Wohoo! Men sen på söndag åker jag hem igen till gamla sköna Bromma.
Men nu väntar maten.
Puss!




Onsdag

Den här dagen vaknade jag upp 30 minuter försent än vad jag borde! Men som tur så kom jag precis i tid till skolan. Ja det är ju en fördel till att bo granne med sin skola. Men i skolan så kände jag mig inte riktigt bra så jag gick hem vid lunchtid. Jag är hes och hostar jätte mycket! Det är väll antagligen min lillebror som har smittat mig för han har 40 graders feber! Men som tur så var farmor hemma hos oss så hon gjorde te och tog upp en bulle till mig som jag nu äter tillsammans med att titta på bröllopsfotografen. mums! Men nu missar jag filmen om jag ska blogga mer för Oscar börjar att titta på filmen utan mig.
Puss på er!

                                                
  


Lät du henne komma närmre

Gud vad jag får mycket fina minnen och framförallt känslor när jag lyssnar på den här låten!! Minne från konfirmationen, vi lyssnade alltid på den har innan vi somnade, när jag känner mig ledsen, eller när jag bara vill mysa eller komma ihåg andra minnen! Ja så det är väll en av mina favorit låtar. Men som sagt så har jag massa favorit låtar!

Ha en mysig kväll!
Puss


Middag!

Nu har jag varit pappas lilla duktiga flicka! Jag har hjälp till med att laga maten, dukat och diskat! Vi lagade kycklinggryta och den blev faktisk jätte god! Jag brukar egentligen inte gilla grytor så mycket men det är var super! Sen när vi hade ätit klart så hjälpte jag pappa att diska och stoppa ner i diskmaskinen! Men nu ska jag plugga lite. Kanske bloggar mer sen.
Puss!


Försenat inlägg...

Vilken dag! Den har varit upp och ner, bak och fram, hit och dit, ja helt sjuk helt enkelt! Dagen började med att jag vaknade och hade jätte ont i huvudet, täppt i näsan, och feber tror jag! Men jag gick upp vid elva i alla fall för att gå ner och äta frukost! Efter frukosten la jag mig i soffan och tittade på film och sen gick jag ner och bakade bullar med mamma. Efter att ha varit i köket ett bra tag så gick jag åter igen upp i soffan och myste framför tv. Vid tre tiden ringde pappa mig på mobilen och lät väldigt stressad och sa att jag skulle ha varit på min fotokurs som började halv tre inne i stan! Ja så det var bara att klä på sig och springa ut till bilen. Men när jag väl kom fram till kursen en och en halv timme sen så ringde min mobil så att alla vände sig om! pinit! Ja och sen när den var slut så åkte jag hem. På tolvan möte jag Johan och Fredrik, trevligt trevligt! Sen kom jag äntligen hem, la mig i sängen och somnade direkt!

Puss!


Amelia gäst bloggar!

Hej alla Annies läsare! Allt bra med er? Igår var vi hemma hos Elliot och det var mycket trevligt. Många underbara människor! Jag och Becca drog dit framåt 9 och sen kom Annie w, Annie r, Katta och Sofie strax efter, och det var då festen började! Och efter ett tag kom Victor, Ebba, Sara och några fler. Mycket lyckade kväll tycker jag! Idag är det lördag och ännu en fest kväll på gång. Men tyvärr kommer ju inte Annie kunna vara med eftersom hon ska vara barnvakt till halv 2 på natten! Synd. Ingen fest utan Annie!! Hur ska vi klara oss? Men nu ska jag börja förbereda mig lite! Vem vet vi kanske ses snart igen..
Puss


Dagen efter!

Ja för er som undrade hur det gick igår så kan jag bara säga att det gjorde så j*vla ont!!! Men det var det väll värt? Hela torsdagen hade jag gått runt och haft ont i magen och varit skit nervös men när jag satt på tunnelbanan på väg in till stan så hade jag nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv! Men nu är det i alla fall över och det var klart värt det! Nu ser det fint ut tycker jag, det gör lite ont när man rör på magen men det är inte så jätte farligt. Nu gäller det bara att tvätta rent så kommer det gå fint sa hon som gjorde det. För er som vill ta och vill ha ett jätte bra råd där man kan ta så heter det salong stil länk, super bra ställe!
Men nu ska jag äta lite frukost och sen bär det av till skolan.
Puss!



Resultat. Det är lite rött för jag hade precis tagit den på den här bilden.

1 dag kvar!!!

Nu är jag super nervös! Det är bara en dag kvar till jag peircar naveln! Men om man vill va fin får man lida pin! ·Nu sitter jag i sängen och kollar lite på scrubs och ska snart äta lite mellis. Sen är det nog dags att byta om till min ridning. sen har jag lånat filmen Marie Antoinette som jag också ska se. Såg nämligen lite delar av den idag i skolan, i so:n så håller vi på med franska revolutionen. seegt!
men nu är det mellis time ;)
puss!


Stegen för håltagning... aaj!


2 dagar kvar!

Nu är det bara två dagar kvar till att jag tar hål i naveln. jippi!!! Halv fem på torsdag, då smäller det! Hoppas bara att jag inte dör av smärta... Idag så har det inte hänt så mycket bara att jag och katta har rockat loss på musiken, vi sjöng nämligen "walking in memphis".
Tills imorgon så har vi ganska mycket plugg, engelska, matte, so och en måste jag arbeta lite med tekniken för att den ska vara klar på måndag. Fast jag är i princip klar. Jag ska bara göra en sista grej på power point. Sen har jag lovat min lilla lille bror att hjälpa honom att baka! Så jag vi får se hur den här kvällen slutar.
Puss!

 
en rolig matte lektion

min vecka... :S


15-03-2010

Hej alla fina läsare! Idag har det hänt saker. Jag har varit och klipp mig, jag har insett att det bara är tre dagar kvar till min navel peircing!!!, jag håller på att köpa lite saker på hm.com och såklart varit i skolan. Men en sak som jag inte kan bestämma mig är fall jag ska köpa en svart eller beige kofta... hjälp mig! Den beige kan vara jätte fin att ha på sommar kvällarna med ett par jeans shorts, men den svarta kan vara också jätte fin till jeans shorts och solbrända ben, och man kan ju ha svart till nästan allt...

Bolero - Beige  eller Bolero - Svart
Efter skolan så gick jag iaf hem och åt lite mellis, kollade lite vad som hade hänt på facebook och pluggade lite. Och sen vid halv fem mötte jag upp Annie på Salong Weiss på höglandstorget för att sen gå in och klippa oss. Ja för att jag och Annie hade nämligen en klippdate kan man säga. Vi satt där bredvid varandra och läste skvaller samtidigt frisörerna klippte oss. Mycket trevligt, eller hur Annie?
Men nu kallar plugget och min varma choklad som jag precis har gjort så trevlig kväll på er!
puss




Skolan

Nu sitter jag och Katarina i skolan och jobbar med våra teknik uppgifter. Eller katta jobbar för att jag bloggar ju... men nu ropar linda att det är lunch så att vi måste avsluta!
puss!

Söndag.

Nu är det söndag. igen... Ååh helgen är redan över! Den här helgen har varit så sjukt kul! I fredags så var jag ju på middag hos farmor och åt jätte god mat. Sen gick jag hem till Becca där det var jätte trevligt, massa mysiga personer! Och igår så åkte jag först in mot city för att möta upp Olivia på t-centralen för hon skulle nämligen ta hål i naveln. Ja vilket sammanträffade! Efter att blivit upp skrämd av att titta på så träffade jag Annie och Sofie inne stan. Efter en lång dag inne i stan så bar det av hem till mig för Annie och Sofie åt nämligen hos mig. Jätte kul och trevlig! Efter det så packade jag väskan och jag och the girls drog ut. Kvällen slutade iaf hos Amelia och sen drog jag och Annie hem till Annie där jag sov resten av natten.
Har inte orkat fixa mig idag så ni får se en bild från alperna.

Puss på er!


Fredag!

Nu har jag surfat runt lite på darton och hittade precis en jätte rolig sida där man kunde göra om sina foton. Jätte kul! Man kunde välja massa saker som foto ramar, bakgrundsbilder bland exotiska länder, man kunde vara med på tidningar osv. länk.
Idag hade jag sovmorgon till 10.05 så Molly kom förbi och åt frukost med mig. Super mys! Men sen blev det brott till skolan så vi fick springa... Dagen "gympapass". Fast jag bor ju granne med skolan så det blev inte så långt ändå. Efter skolan var jag med Ebba en liten stund.  Vi gick hem till henne och var där tills hon skulle åka in till stan för att gå på sin dans. Så då knallade ja hem. Ja och nu sitter jag och börjar smått göra mig i ordning för kvällen, ska nämligen till farmor på middag vid 6 tiden. Sen kanske om det finns tid efteråt ska jag nog festa loss med vännerna mina!
Trevlig fredag! Puss

Bilderna från sajten:


Sommar!

Nu känns det verkligen som om sommarn är på väg! Snön smälter och man kan ju snart se asfalten. Vad ska alla göra i sommar? Jag vet att en hel del ska konfirmera sig men jag har ju redan konfat mig så jag vet inte vad jag ska göra när alla är borta... Men jag hittar väll på något, alla ska väll inte konfirmera sig? Men dom som ska konfa mig kommer ha så kuuul! Eller det hade jag iaf på min konfirmation! Jag konfade mig på Brevik heter det och det är typ inriktat på äventyr. Man träffar massa nya kompisar och smiter ut i månskenet och busar. men jag var borta ganska länge, 4 veckor och dem jag har hört ska bara vara borta typ 1,2 eller 3 veckor. men saker som jag hade planerat med ebba och Molly som inte blev av sen var att vi skulle tågluffa! Ja kul va? Jätte mysigt att bara åka iväg lite spontant med en lite resväska och resa runt i landet och kanske sola o bada eller något annat mysigt! Men det blir nog nästa sommar. men du kanske några fler följer med, vem vet?
Puuss!


Sjunger solo för hela kyrkan... Låt: Tro

 
Konfdagen tillsammans med Olivia


Taggataggatagga!

Nu har jag j*vla många saker att tagga till: helgen, våren, SOMMARN, att cykla, grillfester, picknick, min navel piercing (tar om en exakt en vecka!), träffa Annie som jag inte har träffat på över tre veckor! Jaja det var lite saker som jag är taggad till. Men sen finns det ju mycket mer! Men en sak jag vet att jag måste göra o det är att börja göra mig i ordning för att skolan börjar snart!
Puss


2010-03-10

Hej alla fina läsare! Idag har jag såklart varit i skolan med ett glatt humör för en gångs skull... Nej jag skoja. Jag är väll alltid glad, eller? Dagens gympa lektion har iaf varit rolig. för när jag och katta kämpade med våra armhävningar gjorde våran gympa fröken, eva, lite små söta danssteg till Michael Jackson. Eller rättare sagt hon fick ett dans utbrott och tog ut svängarna ordentligt! Så jag och katta kunde inte låta bli att skratta så vi fick ont i magen. På lunchen så skulle ju M o K såklart göra sig fina för Mr. Tintin och Mr. Bobby som vi kallar dem, haha fast det händer iochförsig varje lunch! Och så hände det inte så mycket mer vad jag kan komma på. Nu sitter jag och äter glass och ska plugga lite och sen får jag besök av Molly!
Puss på er!


Vårtecken!

Nu är våren äntligen här! solen skiner o det börjar äntligen bli varmt! jag har redan tagit fram min skinnjacka och mina gympaskor... kunde inte låta bli när dom låg där i garderoben ;) idag har jag iaf varit i skolan och på musiken så tog jag och katta fram våra musik kundskaper och sjöng '' i'm walking in menphins'' såå bra! föresten så har jag hittat en jätte bra låt på min ipod, "boston". Lite gammal men jätte bra!
Nu sitter jag hemma hos Amelia och ska titta på film, Barnhemmet. Scary!!!!
puss på er!<3

Alperna!

Hejsan alla läsare! Nu är jag i alpena, i Schweiz. Det är jätte fint väder och branta backar! Under det här sportlovet har jag hunnit lyckats varit i fyra länder... eller det blir fyra om man räknar med sverige :P För jag har varit i Svergie, Amsterdam/ Holland, Schweiz och Frankrike... Ja för det tar bara några minuter på skidor att åka över till frankrike. 
Där vi bor så finns det en pool ett spelrum lite butiker och massaaaa hus! Det är små fjällstugor överallt! Fast det är mysigt!Är det fjällen så är det ;) På något sätt får det mig att tänka på James Bond.. finns det inte någon film där han åker i alperna?
Jjaja jag lägger upp bilder i nästa inlägg för nu ska jag äta pankakor med nutella som mamma har gjort! MUUUUMS! <3
Puss på er!

RSS 2.0