Samling!

Ikväll har vi samling och hur fan ska det gå??! ingen kan typ sina repliker och alla bara lallar runt.. a har lite små panik. det här är ju vår sista samling och klart man vill att det ska gå bra!

Brunt..?

Jasså du var man brunet då.. vet inte riktigt hur det känns men kanske måste smälta det bara lite först. Det började med att jag var hemma hos Becca på lunch rasten för dom hade tyligen studiedag så bestämde jag Tilda, Becca och Cattin att vi skulle färga mitt hår så dom kom hem till mig efterskolan och gjorden en liten impuls grej kan man väl säga..?
puss


eller

En kväll!

En kväll hemma hos andre med olivia från strängnäs på besök. äter pizza!! mums! vad händer ikväll? hoppas något händer för är super taggad!!!!
puss
hahaha, gillar att andré är så glad!

Solsidan!

Hemma hos Kattnnnn nu och ser på solsidan! äter lite digestive och dricker oboy, mums! klockan 4 ska jag vara barnvakt så ska snart ta en liten powernap så jag orkar.. det tar ju lite på krafterna att skära äppelbåtar, leka med bilar, leka monster osv...
puss!

Barnvakt

Torsdagen idag har väl inte varit bättre än dom andra kan man säga.. egentligen sämre faktiskt. vad ska man göra när man vill någon väl men kan inte säga det på något snällt sätt, ja hur fan gör man då?!
Aja iaf idag har jag varit i skolan och barnvakt och pluggat.. så sabbt gick den dagen..
puss

 


Shopping?

Imorgon ska jag in till stan med Tilda och hittade en super fin blus från kenzas blogg från zara. Om jag hittar den kanske jag kan ha den senare på kvällen. ska nämligen på en härlig tjejmiddag!
puss på er!


va tycks?

17.

Faaaan! jag håller på att bli dunderförskyld nu till helgen och allt! Hostar som ag inte vet vad och jätte täppt i näsan... Aja men lyxade till det lite hemma med en ben and jerry och en bra film. Snart ska jag iväg på ridningen och håller tummarna för att inte ramla av den här gången i alla fall som det hände förra gången... Men det var faktiskt inte mitt fel för att jag red framför en tjej som verklign har noll koll! och hennes häst fick rå damp och började rida in i mig som gjorde att min häst blev as rädd så att jag ramla av.. fan va sur jag  blev (höhöhö)
men nu bär det av till köket för att laga världens godaste rätt, pasta med pecorino sås. Jippiiiiiii!!!
puss

min underbara vän Annie


Måndag..

För att vara måndag så tycker jag faktiskt att den har måndagen har varit riktigt bra. Min so uppgift som egentligen ska in på fredag som man skulle få feedback på idag fick jag ett stark vg på och så har lektionerna var rätt softa.
Efter skolan så gick hem till Linda för att lämna lite skolsaker så drack vi lite oboy och myste lite framför datorn och sen gick jag hem...

Som ni kanske vet så har ju jag varit på klass resa och kom heem i lördags så bilder kommer upp snart. Katta skulle bara fixa lite med bilderna så att dom blir snygga..
puss!


Mr. Mattson



Guuuuud va jag saknar honom!!!!!

RSS 2.0