Dags att blogga!

haha ja det var ett tag sen nu..
just nu är jag hemma, har sov morgon till 12.20 men var tvungen att gå upp vid halv 9 för då kom min städare in och väckte mig med damsugaren.. stelt! ska äta lite frukost nu och sen duscha.. har bara två lektioner idag och sen ska jag in till stan för att ta en fika med anna. ska ta lite bilder så jag blogga lite senare ikväll om jag kommer ihåg.
pusspuss

(bjuder på en bild på¨min snygging alice)

måndag

ny vecka med nytt plugg. började nio idag så hade lite sovmorgon vilket var skönt. efter skolan var jag barnvakt till sju och sen träffade jag douglas nyström som åker till london nu i fem år.. riktigt segt! alice ringde mig idag och sa att hon skulle börja blackan, började nästan gråta, haha!
hemma hos john nu men ska hem snart. hörs imorgon.
puss

Blackan

idag var första riktiga skoldagen. kändes helt okej, allt är ju nytt så man är helt slut när man kommer hem från skolan, eller i alla fall jag..
igår var jag hemma hos axel och åt middag innan dess fixade jag, ebba och victor även lite skolböcker inne i stan.
alice är på väg hem till mig just nu, hörs senare!
puss

Gårdagen

igår var jag ensam hela dagen för att pappa och oscar var på landet över dagen och min mamma och august var på forbollscup. jag var hemma med chaya hela dagen och låg i soffan och myste, sen vid 6 tiden åkte vi upp till engströms och köpte lite lunch. var sista dagen på mitt sommarlov för började skolan idag, ja eller tekniskt sett så var ju min sista dag i fredags men jag räknar med helgen också. ska försöka ta lite bilder imorgon också så de blir lite roligare inlägg för nu kanske det inte är så mycket att hurra för..
puss

Min bebi!

hemma hos linda, hon kom hem idag från mallis. har saknar henne jätte mycket även fast vi har varit på läger i tre veckor tillsammans och hon bara har varit borta i en vecka.. hehe. men men om man har kännt varandra i 13 år så är en vecka en vecka för mycket. nu ska vi röra oss hem till molly!
trevlig kväll
puss

Nashville

hemma med becca i sängen nu. ska snart ner och äta middag med familjen, tomatsoppa och hembakat bröd, goott! ikväll ska vi hem till victor men planerna efter det vet jag inte. vad ska ni göra ikväll?
puss



bakning på g!

hemma hos sara nu, tänkte baka och se på film. dom andra har redan börjat men jag och sara tog intiativet att baka åt oss. blir cupcakes och sockerkaka, mums!
puss
så här glad blir man om man är med sara

11-08-2011

en nackdel med att vara sjuk är att jag vaknar tidigt! kan inte somna om för jag har för ont i halsen eller för täppt... sen ligger man bara i sängen och gör ingeting.

igår var jag bara hemma och såg på film med min lillebror, såg love and other drugs. ganska värd att se tycker jag men inte den bästa jag har sett.
eftersom jag fortfarande ligger i sängen och är sjuk får ni en annan bild från sommaren istället.

Becca!

frisknade till lite under dagen och har dagit i mig några alvedon så nu är jag som ny igen, haha!
har tittat på film hela dagen med oscar och ätit cesarsallad. mamma kom hem från jobbet i 4-tiden och då tog vi en fika och snackade lite.
hemma hos becca nu, hennes mamma är borta på middag så vi ska vara här ikväll med några stycken.
puss

god morgon!

god morgon bloggen! vaknade upp med feber idag så tänker nog spendera min dag i sängen. ska gå ner och äta lite isglass som kanske bedövar min hals något och sen sätta på en film. hörs sen.
puss


bilder från fotbollsmatchen mot amerikanarna på brevik

saknar min älskade john som åkte till england i söndags morse. hann se varandra i två dagar och sen åkte han iväg.. menmen vi ser varandra nästa fredag igen, längtaar!

power nap

ligger i bessan säng just nu med emma och myser! ska ta en liten power nap innan vi ska börja med kräftskivan. blev en spontanare idag, halv 4 bestämde vi att vi skulle ha kräftskiva hos bessan.
hörs sen!
puss

Brevik

lägger upp lite bilder från det lägret jag var på i sommras





filmkväll♥

hemma hos stella nu med alice och bessan, ska se blue valentine. tror sara och hanna kommer förbi snart också. sen lite senare ska jag träffa min äskade becca, har inte sett henne på hela sommaren och har saknat henne massor!
hors imorgon
puss

inget dåligt väder, bara dåliga kläder

hej bloggen! idag hade jag och min mamma våran dag så vi åkte in till stan och shoppade lite och tog en lunch tillsammans, jätte mysigt, har nästan inte träffat henne på hela sommaren.
ikväll ska jag vara med alice, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men bessan och sara kommer hem idag så vi ska väl träffa dom också. nu ska jag gå ner och laga mat och min kära familj!
puss

(dålig bild men är nyvaken.. haha)

kräftskiva!

premiär för den första kräftskivan ägde rum idag. sjukt gott, älskar verkligen skaldjur! ska snart ner mot efterrätten men tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg eftersom jag inte har bloggat på över tre veckor nu. ska försöka att göra minst ett inlägg per dag, men men vi får se hur det går.
puss

 


Borta bra men hemma bäst!

Kom hem igår från brevik, första gången jag var hemma på 5 veckor så det var skönt att komma hem. åt middag med familjen och sen gick jag hem till emma för att säga hej till alla, sen gick jag och john hem till mig och såg på film. ikväll ska jag träffa cajsa som jag inte har träffat på hela sommaren.
puss

RSS 2.0