vinter igen?

vad är grejen med att det ska snöa nu igen?? trodde sommaren var på väg nu ju...
sitter hemma med linda och har bakat kladdkaka och tittar på lite på tv. ska äta middag ute med annie ikväll och sen är planerna att jag ska träna. fixar lite låtar till ipoden, om nu har några bra spring låtar till gymmet får ni gäran kommentera.
kollar lite bilder på min gammla dator jag glömt att föra över på min andra dator. tror att det är bilder från två somrar sen,
puss

fredag!

nu är hemma hos becca och äter godis. vi tittar på gammla filmer från när becca var liten, haha vilken pudding hon var på den tiden!
vad ska ni göra ikväll, några planer?
puss

VÅRTECKEN#3

idag är det torsdag och är som vanligt barnvakt. det var ganska skönt för jag slutade redan vid halv 6 tiden så det blev inte så långt idag. lagade korv och pasta för er som ville veta också, höhö.

i alla fall åter till vårtecknet, fick min första moppeskjuss hem idag från barnvakten av ludde som jag träffade på ålstensgatan. kanske var lite kallt att åka men vad gör man inte för att få uppleve vår känslan?
imorgon är det fredag och min kusin från skåne kommer upp, ska bli jätte kul för har inte träffat henne sen i höstas tror jag.. dags att ses om man inte ens kommer ihåg när man träffade varandra sist kanske, hehe..
vad ska ni göra imorgon?
puss



god kväll!

har precis kommit hem nu och äter lite middag med mammi ♥
vi passade även på att beställa en klänning som jag ska ha på mig på lördag tänkte jag. min farmor ska nämligen ha STORT 70 års kalas! typ 80 pers kommer... festprissen höhö.
såhär ser den ut,
puss

passade även på att köpa en bikinitopp


17.58

hej på er alla fina!
idag var nog en av dom bästa måndagarna hitills. ganska lunga och slappa lektioner och sen slutade vi typ precis efter lunch. jag och linda hängde lite och träffade sen boman, det slutade med att vi gick hem till mig och såg på oc!
sen gick dom vid 4 tiden och har pluggat fram tills dess. snart ska jag iväg på ridning.
har eran dag varit bra?
puss

BARNVAKT

nu har jag äntligen slutat, var barnvakt från 2 igår på eftermiddagen tills nu, helt slut! fick gå upp vid halv 7 i morse för att göra välling, haha.
idag vill jag ut och vara i solen! hur fint väder som helst ju!!! vad ska ni göra idag?n
puss
kall varm kall varm
mums!

VÅRTECKEN#2


hitta några fina snödroppar i trädgården


VÅRTECKEN#1

jag hade tänkt att jag ska minst hitta mins 10 stycken vårtecken under snart framtid.
vi börjar med det här:

Amelia och Ebba har redan börjat jobba på brännan!

måndag

myser framför tv med min söta lillebror! vi tittar på ocean 13 och äter massa godis, mums!!
var i skolan idag och hände väl inget speciellt för utom att jag skämde bort mig totalt när vi spelade vollyboll, haha vet inte hur många gången jag missade bollen...
snart ska jag sova, sjukt trött.
puss


kvällen

Hej på er!
tittar på film med några hos becca, antar att kvällen kommer sluta här också! vad har/ gör ni ikväll?
puss
hittade en bild från i sommras, saknar mitt blonda hår nu!

lurre!

nu är jag hemma hos alice och har precis ätit lunch. det blev ceasarsallad på menyn, riktigt gott! snart ska jag börja knalla hemåt för vi ska nämligen ha gäster vid sju tiden, måste hinna fixa mig lite och hjälpa till med maten  (blir tydligen väldigt många!)
vad ska ni göra ikväll?
puss

 


god morgon!

God morgon på er alla fina! vaknade hos becca nyligen och har precis ätit frukost. har ni planer inför dagen? jag ska nog ut i alla fall, otroligt fint väder eller hur?!
hörs sen!
puss

tjohoo!

nu är jag hemma oss becca själv... becca är på tyska och cattin gick precis men hoppas att becca kommer snart, hehe!
idag var jag i skolan som vanligt, vi har kärleks vecka så det är lite extra kul! pratar sex och kärlek hela dagarna ganska kul faktiskt!
vad har ni gjort idag?
puss

Borta bra men hemma bäst!!!

Vaknade precis upp i min säng, guuud va skönt det var att få sova i sin egna säng och äta svenska frukost, hehe. hela förra veckan levde jag på nutella och vit bröd, rikitgt nyttigt!
idag ska jag in till stan med cajsa. vi ska mysa lite kanske fika men jag måste hitta en ny väska, trvis inte med den jag har nu...
vad ska ni göra idag?
puss

våran skoter upp till hotellet i italien.

hejdå italien!

Nu har jag precis packat klart och vi måste snart lämna rummet. vårat flyg går klockan 5 idag och kommer vara hemme ca halv 11... segt!
hur är det i stockholm? jag hoppas verkligen att våren har börjat komma nu! även fast det har varit sol här i alperna hela veckan och otroligt roliga kvällar så har jag faktiskit lite hemlängtan!
puss

Amanda gästbloggar!

cha cha bloggen!

jag och annie kickar ass här i alperna!
ikväll är det utgång till draggan som gäller! tillsammans med filippa, agge, anna och julius ska vi haffa gal1 med heeeta italienare 8-)
en av dem heter ARIEL (av manligt kön) och e fett soewt!

hadegött!
puzzzzzz
 



The place to be i cervina!
The dragon a.k.a. "draggan"
the dragon, a.k.a.

soooool!

heeej på er alla! idag har det vait sjukt fint väder, bara sol och ingen blåst alls (nästan för varmt, hehe). åkte hela dagen så mina ben är typ helt döda nu... aja sånt får man ta...
nu ska jag snart ner till byn och möta amanda, tänkte kolla runt lite i dom här söt butikerna som finns lite överallt. sen blir det väl mat runt halv 8 som vanligt, man äter så jävla mycket mat här! fyra rätter toltalt, jag fattar inte att jag orkar!
ikväll blir det även utgång! japp, ska ner till någon krog i byn med anna, fillipa och kanske julius, dom har något livespel och det verkade faktiskt riktigt kul!
hur har ni det vart ni nu är?
puss

RSS 2.0