mot landet!

nu drar jag till landet och kommer hem på söndag, får blogga då. ska ta en massa bilder som kommer upp sen! TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER!
puss

Bessan ♥

dagen spenderades med bessan hemm hos henne, åt lite lunch myste på balkongen och tittade på film. hann även med att träna och packa lite inför landet också. ska snart ner för att äta lite middag och sen ska jag nog träffa andre.
hörs, puss!

med födelsedagsbarnet

hemma hos sara nu med ebbi som precis fylt 16!!!! wohoooo!!!! GRATTIS ÄLSKLING!

hallååå!

hej på er, ett tag sen nu..
har varit med linda på landet i helgen som var. klippte lite gräs, basta och körde båt i solnedgången, myspys!
igår var jag med bessan och linda och vi åt middag hos mig och drog sen till mehks och chillade lite. planerna för ikväll vet jag inte men imorgon är jag nog hemma för sen ska vi till landet och fixa lite till midsommar.
puss

spö regn!

sprang precis hem till katta i spöregnet helt dyng sur just nu! sommarlovet har precis börjat och det kan bara bli bättre. planerna för ikväll är ganska osäkra men man får ta det lite som det kommer.
puss

musikuppspel!

nu dra jag iväg till vårat musikuppspel som börjar snart, tjohoo!


måndag

hemma från skåne nu sen två dagar tillbaka. hade jätte mysigt med cajsa och familjen! gjorde inte så mycket speciellt förutom att jag och cajsa och min kusin jenny åkte över till danmark en dag. haha fyfan vilken äventyr det var, men det var sjukt kul!
dagen idag har jag gjort iordning i mitt rum en del, har köpt lite nya saker och så och sen på kvällen var jag på solik och mossen på någora härliga typer!
puss



mot skåne!

idag och jag och cajsa ner till skåne med min familj. åker runt 4-tiden efter utspringet på min skola. vi har ju gymnasiet här också och dom tar studenten idag, längtar tills jag gör det nu! 
vi stannar i skåne tills på lördag så jag vet inte om jag bloggar där men annars gör jag det när jag kommer hem. ska ta mycket bilder också!
PUSS

RSS 2.0