Alperna!

hej på er alla! nu är jag i alperna i Italien! vi kom lördag kväll till hotellet som ligger ungefär mitt i backen så vi måste åka skoter upp, haha august tycker nog att det är det bästa med hela den här resan..
idag ska jag åka med amanda och får hoppas att vi inte tappar bort oss! det är så sjukt stort här!
men nu lyser solen och jag ska ut i backen,
puss

tillbaka!

heej på er, länge sen nu!
om två dagar åker jag till alperna i Italien! ska tydligen vara runt 20 minus så jag får packa varma kläder!!! herredug jag som trodde att det skulle vara varmare lite längre ner i europa, men nej nej tydligen inte....
just nu sitter jag och äter några mackor och försöker plugga lite NO. har prov imorgon på det biologiska avet och jag hoppas verkligen att det kommer gå bättre än ekonomi provet vi hade igår. haha och jag som ska gå ekonomipogrammet hur fan ska det gå???
nu ska jag plugga vidare och sen sk jag klippa mig! länge sen nu men jag kan visa en bild när jag kommer tillbaka. vad tycker ni, som jag har nu eller kort?
puss

Becca här!!!!

Heeej på er!!
Känner att Annie är lite för seg på att uppdatera, så jag gör det.
Jag är hemma hos mig med Cajsa och myser! Måste plugga snart för har massa prov i veckan... seeegt, men det löser sig!
Tänkte träna, men nu är det så att jag har fått ont i halsen, vill ju inte bli sjuk inför åre som jag ska till på sportlovet så jag stannar hellre hemma och tar det lugnt! Vad ska ni göra idag? och på lovet?
Kraaaamar från Becca!! <3

soligt värre!

igår var jag ute på isen igen med emma, sofie, ebba och amelia! det var verkligen jätte mysigt! super fint väder och inte för kallt, jätte härligt. vad gjorde ni igår?
puss





en vän som alltid finns där!

kväll!

hej på er! ett tag sen men har inte orkar skriva något på bloggen... idag har jag varit barnvakt och var tvungen att gå hem i snöstormen.... fyfan va kallt det var! skönt att pappa kommer hem med lite belönade godis snart. imrogn fyller min fina lillebror august år, 9 år, shit va tiden går... har ni några planer inför helgen?
puss

jag och oscar längtar tillbaka till thailand! speciellt i det här vädret!!!!!

SKIT KUL.

orkar inte, någon har varit inne på facebook igen och hållt på massa! snälla om det är du som har gjort detta och ser det här nu så.... LÄGG NER!

romme!

imorgon ska jag och kära höglandsskolan åka på skidresa till romme. vi åker vid 7 tiden så måste nog gå upp vid 6 om jag ska hinna allt! guuud vad tidigt! sen blir det nog av att sova på bussen för på kvällen ska det festas, woohooo!
ikväll åker mina föräldrar till åre, FF! noooooooooooooooot! min farmor kommer vara hos oss hela helgen.... mys men hade varit roligare utan henne om ni fattar vad jag menar, haha.
ikväll ska jag nog mysa lite med min becczor. vad ska ni göra?
puss



Lunch!

nu sitter jag och ebba och äter lunch hos mig! blev fil och flingor med baugetter, mums! efter skolan ska jag in till stan och köpa en present till oliva.
vad ska ni göra idag?

vad kan det vara?

olivia!

på lördag kommer min älskling upp till stockholm! ååh vad jag saknar henne! vi ska fira våra fördelsedagar tillsammans. jag har inte fyllt år än men hon är bortrest på min fördelsedag så då tänkte vi att vi kan ta och fira våra tillsammans på en gång! har redan kommit på bästa presenten!!!!
sov gott alla, puss

youwillhavetodealwithit

kom precis hem från becca. vi åt middag här och såg på film hos henne, mys!
tidigare var jag med annie idag. gud va länge sen det var kändes det som! hon har varit i london nu i några dagar så träffade aldrig henne i helgen. inte lika kul utan min annzor! haha
vad har ni gjort idag?
puss

RSS 2.0