in the past




min lilla annapanna!

anna var hos mig några dagar innan jag åkte iväg till mallis. vi har kännt varandra sen vi föddes och fortfarande lika barnsliga som vi var när vi var fem. hon är som en liten extra syster som alltid finns där, även om i inte ses så ofta så har vi alltid lika bra kontakt som om vi hade setts varje dag. ♥

midsommaren 2011

kom ju på att ju inte hade bloggat något om sommarens bästa högtid, midsommar. min midsommar spenderades på landet med 40 andra gäster. blev många lekar, alltid lika mycket fusk, härliga skratt, blommar i håret och såklart sill och jordgubbar. längtar lika mycket till nästa midsommar, haha bara ca 50 veckor kvar, men men.



L.O.V.E


blååååbär

kom hem igår från mallis till ett regnigt sverige. dock vaknade till solljuset imorse så man ska väl inte klaga. idag har jag varit ute i skogen och plockat lite blåbär med min kära lillebror, jätte mysigt var det förutom alla myg som bet oss hela tiden.. haha fast det får väl man räkna med?
landet belv inte så långtråkigt som jag trodde det skulle bli. det kommer små överraskningar hela tiden, både bra och dåliga. min kusin kommer bland annat i övermorgon och ska åka tillsammans med mig till lägret vi ska till på måndag. 8 dagars hajk, hur kommer det sluta? man får hoppas på bra väder och medvind så kommer det nog bli super!
nu väntar bastun och vattenskidor, puss


seg uppdatering...

förlåt för dålig uppdatering men är det sommar så är det. just nu befinner jag mig i mallis. vaknade precis upp men strålande sol och 30 grader varmt.
åker hem imorgon och drar direkt till landet och sen drar jag iväg till ett läger i tre veckor så det blir inte så mycket bloggande efter det här heller.
nu ska jag äta lite frukost och sen dra vi nog ner till poolen och pressar lite.
pussar
bild från dagen efter midsommar
just nu

RSS 2.0