Segling, dag 2.

Igår så åkte jag och min familj plus våra familjekompisar ut och ut och seglade med en arcona 340, (fråga inte inte vad det betyder för det har jag ingen anning om, vet bara att arcona är märket på båten).. sen hela dagen igår så seglade vi från 10 till fem 5 i dåligt sunkit väder... men idag började vi segla vid 6, fast då gick ju inte jag upp och nu så håller på att lägga till. dagens väder har varit strålande sol... aja bilder kommer sen,
puss!

KATARINA!!!!

NUUUU är jag hemma hos min rumpestump!!!! massa prat och kramar!
puss på er!
haha och juste jag glömde... katta slämmade just ner hela datorn också!

Hem, juva hem!

Nu är jag äntligen hemma och ser just nu på dear john. kommer nog gråta floder... ikväll ska jag sova hos min lilla rumpestump, katarina!!!! jippi!!!!! och imorgm ber det av igen, till en segelbåt..... haha och jag som ''verklogen'' älskar att segla... inte!! fast det kommer nog inte vara så farligt, anna kommer ju att vara där så det blir väl en massa mys också!
puss

FÖR VARMT!

Egentligen brukar inte jag klaga på värme , jag älskar värme! Men i sånt här fall när man sitter i sitt rum för att det är för varmt ute och det är ca 35 grader i rummet är det alldelses för varmt! fan det är ju som att sitta i en bastu!
Jag har precis kommit hem till tcokholm från landet men åker snart igen dit. vi skulle abara upp några dagar för att fixa lite saker. vi kanske ses! nu sak jag duscha en is kall dusch!!!!!!!!!
puss


Soliga dagar med jordgubbar!

Ååh vad livet är härligt! Nästan varje dag är det super varmt med 20 grader i vattnet och massa sol. Jag har bland annat dansat runt midsommarstången, ätit massa jordgubbar, börjat jogga, åkt vattenskidor, dansat med fulla 50 åringar till 3 på natten... Ja det låter väl som en bra start till ett härligt sommarlov, eller?
Just nu har vi gäster här på mitt landställe, arkösund. ( det är därför jag inte kan blogga så mycket, vi har inget bra internet..)
Juste, sen har vi varit på ett ställe i söderköping, kanske 50 min härifrån. Där finns ett ställe som heter smultronstället där man äter glass till middag. Det är så mycket glass att det är ovanligt att man orkar hela... Den största glassen är runt 8 liter glass med massa chokladsås, godis, frukt och en massa strössel! Men jag håller mig mer till dom mindre, kanske bara 4 liter glass... ^^
Ha en fortsatt skön sommar!
PUSS

RSS 2.0