Klassmiddag, brännbollsdag och klasslunch







klassmiddag

kom precis hem från skolan och ska äta lite mellis och sedan börja fixa mig. ska ha klassmiddag idag på åkeshovs slott med hela klassen och våra "klass-pappor", hihi.
nu drar jag iväg för att träffa andre!
puss

morsdag

världens bästa dotter

middag hos cajsabajsa

hej på er!
hemma hos cajsa nu och har precis ätit middag. ska snart börja ta mig hemåt för att packa, åker till landet ikväll. ska fixa lite inför midsommar och så.
hörs imorgon,
puss

Barnvakten väntar

nu sticker jag iväg till barnvakten. slutade skolan redan vid halv 1 idag så har sovit och kollat lite på tv tills nu. jätte skönt för är så otroligt skoltrött nu!
i helgen ska jag till landet men åker hem på lördag igen för att ska hem till sara som har sin 16 års fest! fan va kul det ska bli!
bloggar kanske lite ikväll.
puss

hos min älskling!

hemma hos becca nu och tittar på sex and the city, en klassiker! slutade vid tolvtiden idag på grund av inställda lektioner. igår skrev jag klart hela min so uppgift som blev sjukt bra, dock satt jag till halv 12 men det var det värt!
nu ska jag mysa med becca som jag inte har träffat på nästan en vecka.
puss

efter 10 år


kanske har blivit någon dag äldre eller va säger ni?


jag lever!

jorden skulle egentligen gå under för 1 timme sen men som tur har den inte gjort det vad jag ha märkt iaf, puuh!
har varit i stan hela dagen med tjejerna och nu sticker jag iväg på middag.
trevlig kväll!
puss


So

god morgon på er!
egentligen ska jag vara i skolan just nu men gick hem för att skriva ut några so sidor. uppsattsen börjar närma sig sitt slut, satt uppe från 9 till 11 igår och gjorde klar all fakta. nu är det bara typ 4 sidor kvar.... herregud!
idag ska vi på någon bilduställning med skolan och efter det slutar vi, jippi!
sen efter skolan ska jag möta upp cajsa en liten stund och sen blir det hem och plugga..
puss

kaffe?

mamma fick hem massa starbucks coffee hem igår från sitt jobb som dom ska börja göra till starbucks, gillar egentligen inte kaffe men dom här var verkligen sjukt goda!
puss


tisdag

hej på er alla!
kom precis hem från skolan nu och ska sätta mig med plugg direkt, riktigt segt! har en stor so inlämning tills på fredag som ska vara runt sex sidor lång tror jag, hjääälp kommer aldrig att hinna känns det som..
snart ska jag sticka iväg för att möta upp cajsa och sen blir det worldclass, beach 11 närmar sig allt mer och mer nu ju, hehe.
puss!

16 MAJ




VÅR!





Lördagkväll

Hej på er alla, sitter hemma och är barnvakt med olivia. kollar lite på melodifestivalen och äter chips, ganska stor besvikelse på låterna faktiskt...
idag var jag inne i stan och fika med linda innan jag hämtade upp olivia på stationen, jag och olivia gick runt lite på stan och jag hitta ett halsaband, har verkligen letat överallt efter ett hyffsat stort silvrigt och nu hittade jag äntligen ett!
ha en trevlig kväll!
puss

vad tycks?

tordag!

hemma och sittrer och pluggar lite i min säg. dagen idag har inte varit så speciell, slutade en timme tidigare, myste lite på cafet på högland och var barnvakt. sen åkte jag till mossen och spelade fotboll om man nu kan kallade de det...
puss


sommar och sol!

idag har jag hängt på lindas båt med massa härliga brudar, jag och linda gick ner till varvet med sushi och chillade och sen kom det fler o fler. satt och solade hela tiden, åt glass och myste!
har ni också solat idag?
puss

Alice och Annie här!


Gröna Lund!

heeej på er!
nu har jag precis kommit hem, dagen har spenderats med Annie, Becca och Amelia på grönan lund premiären. fick gå på röda mattan med alla kändisar och allt, haha.
nu ska jag snart iväg på picknick.
puss

Mellis!

hej på er snyggingar!
hemma hos becca och äter jätte nyttigt mellis, host*
ska snart se på film och sen blir det massa plugg. matte nationella imorgon halv 9... segt!
hörs snart!
puss

hemma och är sjuk!

hejsan hoppsan på er! gick bara halva dagen i skolan idag för kände mig riktigt risig. mådde redan dåligt i morse men tänkte väl att det bara var för att det var måndag och bara var allmänt trött men det blev inte bättre så jag gick hem och nu har jag feber och allt. fan jag orkar inte!
ska knarka lite alvedon och sova så mycket som möjligt så jag blir fort frisk.
puss
 
 

RSS 2.0