Kväll

Hej igen sötnosar! jag kom precis hem från Ebba där jag eller rättare sagt vi har tittat på ondskan. mycket slagsmål måste jag säga ;).
Men nu måste jag återgå till min packning som väntar... Jag har inte hunnit packat klart än och jag åker imorgon!!! lite stressit! min packlista ser i alla fall ut så här:
* underkläder                                                    * pyjamas 
* varma tröjor                                                   * halsduk
* strumpor                                                        * vantar
* underställ                                                       * jacka
* fliece                                                            * täckisar
* byxor                                                             * bok
* tjocka/varma strumpor                                    * kamera + laddare
* mössa                                                            * dator + laddare
* skidor                                                            * filmer
* pjäxor                                                            * Ipod!!!          

Ni får ha det ett så trevligt sportlov!!! 
bloggar så mycket jag kan i alperna ;)
puss                                       


26-02-2010

Hej alla underbara läsare! idag var min sista dag på praoen... känns lite tråkigt faktiskt. Idag har det i alla fall inte varit lika mycket folk som det var igår. Nu sitter jag hemma hos amelia och leker lite med kameran ;) alex och asher är på väg hit och vi ska titta film och mysa lite ;) Imorgon bär det av till ALPERNA!!! får se hur det går med packningen.. resväskan är redan full och det är ändå inte klarpackat! ojojoj...
ett smak prov på dagen bilder! ;)

Torsdag

Nu är jag frisk o taggad på att blogga igen! :) Idag har jag haft det fullt upp, på cafét har vi haft hur mycket kunder som helst! Jag hann knappt äta... jag skulle ju ha åkt in med katta men hon hade blivit sjuk hon med så jag fick åka in själv, tråkigt.
Men jaja ska jag fika lite med mamma ;)
PUUUUSS!


Sjuk.

Idag är jag sjuk och har typ sovit hela dagen.... därför orkar jag inte blogga mer. PUSS på er!


Fånga dagen.

Ja så har ännu en dag gått. Idag har jag och katrina åkt till praoen, café chokladbollen. Det var så kul! Jag och katta flumsar som vanligt gick nästan lite överstyr när katta skulle ta sig en dans... Eller vad säger du katta? :)
men jaja åter till dagen... efter en dag på caféet så gick jag på min tennis, eller tennis och tennis jag spelade knapp för jag ramlade och gjorde illa handleden... AAJ! Men sen kom mamma med plåsterlådan och tog hand om min stakars handled.
efter att blivit omplåstrad så gick jag till Amelia och tittade lite på film. Ur mysigt! Sen bar det hemåt för att sova! God natt på er sötnosar!


Fötterna i gräset

Ja nu måste det väl ändå bli sommar!? Jag längtar så efter att få sola, bada, äta glass, springa ifrån läskiga getingar osv... Nu när jag tittar ut genom fönstret ser man en mörk dyster omgivning och därför tänkte jag lägga upp en bild som påmminer hur en alldeles underbar sommarkväll kan vara. Och med det sätter jag punkt för kvällen och säger NATTIS! <3


2010-02-22

Denna dag... vilket trauma! Först gick jag upp en iskall morgon, 20 minus! :S Så jag ställe mig med täcket framför brasan som pappa hade gjort. MYS! Efter att har värmt mig lite gick jag ner och åt en frukost. Det är ju bra att få en bra start på morgonen när man ska börja sin första dag på ett café ;) (prao). Efter att ha gjort mig i ordning så gick jag till tolvan och möte Amelia på tolvan, trevligt! I Alvik så fick jag reda på att tunnelbanan inte gick, eller den gick fast den började gå först vid Fridhemsplan men som tur var så fick jag skjuts av en kompis som skulle in mot stan :)
På praoen så var det jätte kul! Jag fick baka chokladbollar, sköta kassan, diska, hjälpa kunder och laga mat ect... Men såklart så har varje dag en tabbe. Jag skulle servera en hälsotallrik till en kund och när jag var på väg upp för trappan så hände det som inte fick hända, jag snubblade ner för hela trappan med tallriken över mig så att jag fick mat över hela kläderna... Men jaja Josefine (min praoledare) hon bara skrattade och började göra en ny så var det inget mer med det som tur var! Sen kom min lilla söta kusin förbi och vi tog oss hemåt men tunnelbanan som stannade vid Kristineberg så jag och Smilla fick gå en liten sväng till Alvik för senare ta oss till högland.
Ses snart!
Pussar

 


Söndag

God eftermiddag alla läsare!
Morgonen började med en frukost i ett iskallt kök för att det är fucking -16 grader ute och vårat kök har jätte dålig isolering! Sen kröp jag ner i den varma sängen igen och satte på en beck film, i stormen öga hete den och den var faktisk ganska bra. Men nu måste jag gå för jag får besök! 

                                   
                                                

 

Trevlig söndag!

puss


01.07

Så nu har jag precis kommit hem från jalle. Jag och Alex fick kämpa oss genom sön för att komma fram till högland eftersom tolvan inte kunde gå på grund av snö ovädret..... SEGT! fast den var jätte mysigt att gå en kall vinter natt med en sötnos som Alex!
Men nu är jag ialla fall hemma jätte trött så jag ska nog krypa ner i sängen bums! har är lite bilder från kvällen.

  

Lördag!

Nu är det lödag kväll och jag är på väg ut! tänkte bara berätta lite om veckan... i måndags så började min prao, första veckan. det gicka bra, jag praoade på drottninggatan i en butik som heter surprise. måste säga att det var en väldigt trevlig butik. kolla gärna in och köpt något fint! och så rullade det på fram tills igår när jag fylle 15 ÅR!!! vilken var en stor händelse. nu blir jag straff myndigt, cykla utan hjälm, moppe time, och sist men inte mins.... BYXMYNDIG!!!!! whooo!
Nu på lördag kvällen ska jag hem till ebba och sen blir det bara ut och festa!!!!
jag har på mig en oversize line från hm, ett par svarta jeans legging fråna gina tricot och en kavaj från surprise :) och sen massa smycken såklart.

Ha en trevlig kväll pussar!

Adiós

Nu gott folk ska jag in till stan med min kära lillebror för att åka till kungsträdgården. Vi ska nämligen kolla på min andra lillebror som ska sjunga i någon kyrka med hans kör...
Så fort jag kommer tillbaka ska jag berätta om veckan och gårdagens dag!
Pussa på er!

Hej!

Hej och välkomen till min nya blogg! Jag hoppas att ni kommer att följa min vardag genom att kolla in på min blogg!   

Kram Annie!



P.s en Thailandsbild

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0