...

Igår var en sånn dag man aldrig vill minnas... Ni vet att vissa önskar saker som till exempel: att man kunde flyga, trolla, läsa andras tankar, se in i framtiden osv. Jag önskar att man kunde spola tillbaka saker och ting. Att svika folk är det värsta man kan göra, att såra någon man verligen bryr sig om.
Jag ångrar det jag har gjort, verkligen! Hoppas du förstår det, om du nu läser det här...
Förlåt


Party everynight!

God kväll på er alla mysrumpor! Hur har eran dag varit? Idag så åkte jag mamma och pappa in till stan och åt glass på stockholms glasshus, jätte mums!
Nu är jag hemma hos Becca men Annie och Sofie och vi ska snart vidare till en trevlig prick!
Puss på er!

Olivia! ♥

Sen i tisdags så har Olivia varit här. Hon åkte idag och vi har haft det så himla mysigt (fast det är nog inte bara jag *host*)..
Vi har mys och sett film och shoppat lite, ni vet, sånt tjejer gör ungerfär.
Älskar dig.
Puss




Mys kväll!

Nu ska jag äntligen börja uppdatera lite. Lite snabbt vad som har hänt eftersommarlovet började: det har varit mycket sol och glass och mysiga kvällar ute. Vi har varit på solvik lite och igår hos en kille som heter Erik.
Jag har varit i skåne också. Jag var där och såg när min kusin skulle ta studenten, men det var lite synd.. det spö regnade!
Imorgon ska jag på kunga bröllopet, jag ska nämligen servera. Vem vet jag kanske ska servera våran prinsessa... Nackdelen med det här är att jag ska upp runt 6 på morgonen! Hur ska jag klara det? Jag gick ju upp vid först hav 2..!
Men vi får väl se imorogn för nu ska jag se " har du hört rycktet om morgans?" och äta ben and jerrys, mums!
Puss på er! 

          



RSS 2.0